• 0 (342) 317 12 39 - 0 (342) 317 12 42

Türkiye'de ilk defa yapay zekâ ve canlı gözetmen uygulamasının birlikte sınav güvenliğini sağladığı GAÜNYÖS 2020, 12 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilmişti. Sınavın ardından adaylanmızın sistem kayıtları, sınav anı ekran ve kamera görüntüleri itiraz taleplerini de dikkate alınarak sınav komisyonumuz tarafından incelenmiştir. Bu incelemeler sonucunda;


Sınavı geçerli sayılan adayların puanları sisteme yüklenmiştir. Aday işlemleri sistemi üzerinden (ais.gantep.edu.tr) sonuçlara 24 Temmuz Cuma günü saat 10'da erişebilir.


İncelemeler neticesinde komisyonca yeniden sınava girmesine karar verilenlerin listesi duyuru ekinde yer almaktadır. Yeniden sınava girecek adaylara 26 Temmuz 2020 Pazar günü deneme sınavı yapılacakur. Listede yer alan adaylara aynı gün içinde sınav bağlantısını içeren e-posta gönderilecektir. E-postalar, aday bilgi sistemimizdeki adreslere gönderilmektedir. Hatalı e-posta adresleri adayların sorumluluğundadır.

Sınav 29 Temmuz 2020 Çarşamba günü TSI 12:00'de gerçekleştirilecektir.
Sınav, önceki GAÜNYÖS sınavlarıyla konu kapsamı ve sorularının zorluk düzeyi bakımından eşdeğerdir.

Sınavda Windows işletim sistemi ile çalışan bilgisayar kullanılmalıdır. Başka işletim sistemleri üzerinden sınava erişim sağlanamayacaktır. Ayrıca bu bilgisayarın çalışır durumda ve açık mikrofon ve kameraya sahip olması gerekmektedir. Sınavda güvenli tarayıcı kullanılacak olup, deneme sınavında bilgisayara kurulup gerçek sınav için hazırlanması önemlidir.


Sınav anında ihlali canlı gözetmen ve yapay zekâ tarafından belirlenen adaylar ile sınav sonrasında video kayıtları incelenerek ihlal yaptığı tespit edilen adayların nihai sınav iptali kararı komisyonumuz tarafından verilmiştir. Sınavı iptal edilen adayların listesi duyuru ekinde yer almaktadır.

 

sinavi-iptal-olanlar12880.pdf
telafiye-girecekler12880.pdf