• 0 (342) 317 12 39 - 0 (342) 317 12 42

Değerli Öğrencimiz,

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı tarafından yürütülen Türkiye Mezunları Programı kapsamında Türkiye'de eğitimlerinin son döneminde bulunan uluslararası öğrencilerin ülkelerindeki mezun çalışmalarına dâhil edilmesine yönelik Potansiyel Mezun Çalışmaları yürütülmektedir.

Potansiyel Mezun Çalışması'nın amacı; eğitim programlarının son döneminde olan, aynı yıl içerisinde mezuniyetleri kuvvetle muhtemel uluslararası öğrencilerimizin ülkelerine dönmeden önce "Türkiye Mezunu" kimliği aidiyetine sahip olmalarını temin etmek, dolayısıyla ülkelerine döndüklerinde ülkemiz ve diğer Türkiye Mezunları ile irtibatlarını sürdürme eğiliminde olmalarını, Türkiye Mezunlarına yönelik çalışma ve projelerde yer almalarını ve varsa ülkelerinde Türkiye Mezunları dernek aktivitelerinde, yoksa dernek kurulması çalışmalarında aktif rol almalarını sağlamaktır.

Bu çerçevede, 2024 Potansiyel Mezun Çalışmaları Programı’nın ikincisi Gaziantep’te düzenlenecek olup söz konusu programda sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyarız. Programa katılım hususunda lütfen aşağıdaki formu doldurunuz.

Program Bilgileri:

Yer: Gaziantep Üniversitesi Eğitim Fakültesi Konferans Salonu

Tarih: 05 Mart 2024

Saat: 11:00

Link: https://forms.office.com/r/xL31yHywyU